برگزاری نشست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با مسئولین بیمه‌های تأمین اجتماعی، سلامت و نیروهای مسلح

۳۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۰ کد : ۴۷۰۱۹ اخبار اصلی
نشست مشترک دکتر جواد نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک و مسئولین دانشگاه با مسئولین بیمه‌های تأمین اجتماعی، سلامت و نیروهای مسلح برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی، در این نشست، مسائل و چالش‌های مرتبط با همکاری‌های فی‌مابین دانشگاه و بیمه‌ها، به‌ویژه در حوزه تأمین و ارتقای خدمات درمانی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر نظری در این جلسه به اهمیت همکاری‌های بین بخشی در توسعه و بهبود خدمات درمانی اشاره کرده و بر لزوم تسریع در راه‌اندازی اتاق‌های عمل بیمارستان آیت‌الله خوانساری و پوشش بیمه ها در این زمینه و رفع موانع موجود، تأکید کرد.
همچنین موضوع مطالبات دانشگاه از بیمه‌ها از دیگر محورهای مهم این نشست بود که دکتر نظری خواستار همکاری و تعامل بیشتر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات معوقه دانشگاه شد تا بهبود وضعیت خدمات‌دهی به مراجعین و پرسنل تسهیل گردد.
مسئولین بیمه‌های تأمین اجتماعی، سلامت و نیروهای مسلح نیز در این نشست، از آمادگی برای گسترش تعاملات با دانشگاه علوم پزشکی اراک در جهت ارتقای سطح خدمات درمانی خبر دادند.

کلیدواژه‌ها: تامین اجتماعی بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح بیمه سلامت مطالبات از بیمه ها